torstai 4. elokuuta 2011

Get drunk and fuck and fight

Pitkästä aikaa kirjoittelen täällä. Nyt on työt ohi ja lomaa pari viikkoa ennen koulun alkua, mutta loma ei alkanutkaan ihan niin kuin piti... Eilen jäin pyörän kanssa auton alle ja huhhuh sitä säikähyksen määrää kun pyörästä pylly edeltä asfalttiin lensin. En pystynyt liikkumaan ja näkö sumeni, muistan kun tuntui vaan että autot ja ihmiset kokoontu mutta kukaan ei tuntunut tulevan apuun vaikka jäin keskelle risteystä lojumaan. Mutta pian siinä olikin paljon ihmisiä ympärillä ja ambulanssi paikalla. Selvisin vähällä sillä sain vain hiusmurtuman häntäluuhun ja ruhjeita, kova tälli oli silti ja paikat tosi kipeänä. Nyt vuodelepoa muutaman päivän ja harmikseni lääkäri totesi kipuja olevan nelisen viikkoa, mutta onneksi on hyvät lääkkeet. Olo on jo paljon parempi kuin eilen ja kävelykin jo sujuu ! Eilen opin taas ainakin hetkeksi arvostamaan elämää enemmän ja huomasin sen miten nopeasti kaikki tosiaan voisi olla ohi ... Toisaalta tämmösessä tapahtumassa on hyvätkin puolensa kun huomaa kuinka tärkeitä läheiset todella ovat ja kuinka pieni ihmiselämä onkaan.
 Noh jos sitä nyt siirtyisin vähän kevyempiin kuulumisiin tiistaina kävin äidin ja mummon kanssa Jyväskylässä ja löyty vaikka mitä kivaa. Sain ostettua jopa nahkatakin vaikka hintaa sillä olikin 150e, mutta on se myös laadukas ja monikäyttöinen.
 Viime päivinä on tullut myös kuvailtua aika paljon kavereitten kanssa ja tässäpä jotain:










Niin kuin kuvista huomaa uusi kamera ois kiva kun aika huonolaatusia tuppaa aina tulemaan. Tilasin muutama viikko sittten parit kengät taas nellyltä ja noin 30e makso yhteensä, kivat ja halvat !

Muttta nyt katselemaan The touristia, ihana iskä kun koittaa piristää toipilaan oloa :) Ottakaa ilo irti viimeisistä lomapäivistä!

1 kommentti:

  1. Hei vähän kivaa kun sullakin on blogi ! :) Ja ihania kuvia Sanna <3

    VastaaPoista