maanantai 23. toukokuuta 2011

Haluan takaisin aikaan, jolloin ainoa ongelmani oli Barbien ja Kenin vaatteiden valitseminen

                           
Näillä ihanilla tytöillä tuo huoleton aika on meneillään ja joskus sitä toisiaan toivoisi elämän olevan niin helppoa kuin se silloin oli. Kuvassa temmeltää Aino ja Eevi, ehkäpä suloisimmat siskokset mitä tiedän. Aino on niin rinsessa kuin vaan voi olla ja Eevi rasavilli poikatyttö joka tykkää olla spiderman asussa ja toivoo lahjaksi ritsoja ja Marja Tyrnin joululevyä.  Täysin vastakohdat, mutta hyvin juttuun tulevat super siskokset. Eevin kanssa on kyllä välillä hankalaa kun sen toilailuille ei voi olla nauramatta ja hänellehän ei saa nauraa, se se vasta on kova kolaus ja siitä nousee kova metakka. Kuvat on äitin kummipojan ristiäisistä vapun aikoihin.

Ja tässä hieno neiti ihastelee kengänpohjiaan. Kuulemma hienoin osa koko asusta ja mekkoa ei Eevi millään olisi jaksanut pitää.



Vooi enpä ole noin nauravaista ja hellyyttävää kummipoikaa ennen tavavannut. Millainenkohan naistenmies tästäkin kehkeytyy, beware!

Vähän perhepotrettia




Näihin naurusilimiin ja hymysuuhun on hyvä lopettaa (:


1 kommentti:

  1. Voi miten suloisia lapsia! :) Tykkäsin kauheasti miten kuvasit kahta sukulaistyttöäsi. Joskus voisin itsekin haluta vastaavanlaiset. :)

    VastaaPoista