keskiviikko 25. toukokuuta 2011

I hope karma slaps you in the face before I do

Heissans täällä kirjottelee väsynyt koeviikkolainen, vaikka takana onkin vasta huonosti mennyt matikan koe. Aamu alkoi lupaavasti kun kokeessa huomasin laskimeni unohtuneen ja sitten sain jonkun kivikautisen palikkalaskimen, jota en millään osannut käyttää. Huomenna olisi vuorossa sitten se henkilökohtainen inhokkini ruotsi... Enpä siihenkään ole saanut luettua, kun tuli pyörittyä parin kaverin kanssa kaupungilla ja kotiin tullessa otin päikkärit jotka sitten venähti lähemmäs kolmeen tuntiin.
Tänään on pitkin päivää ärsyttänyt rahatilanne... Ootan jo että kesätyöt alkaa ja eka palkka tulee. Sitten tätä tyttöä ei pidättele mikään! Päätin että ekan tilin saan tuhlata hyvällä omatunnolla shoppailuun, mutta lopuista sitten on pakko säästää reissuun syksyksi ja muutenkin talven varalle. Tarkoitus olisi lähteä alku lomasta Hesaan ja voii odotan sitä jo niin paljon.
Tänään sorruin ja tilasin söpöt kenkulit Nellyltä.. Minkä sitä nainen luonnolleen voi? :D Nooh kengät on lahja mummolta, olen kyllä todella onnekas on noin kultainen mummeli. Mummon vaatehuoneesta löytyy aina jotain jännää, olen mm. saanut aidon Chanelin tikkilaukun!! Voi sitä riemua mikä silloin oli, onhan se muutaman vuosikymmenen takaa ja kolhuja saanut mutta tykkään kovasti silti.  Ei uskoisi että noissa kengissä on 12cm korkoa tai ei ainakaan tuosta kuvakulmasta näytä. Nooh näillä kengillä tämä tyttö huojuu yli 184cm korkeuksissa, mutta ei se mitään on ihan kiva olla pitkä :--). Toivottavasti kengät istuu ja on hyvät kävellä. Yleensä Nellyn kengät on kyllä tuntunut hyvältä jalassa korkeista koroista huolimatta.
 
Odotan jo niin että nuo kengät tulee !! Toivottavasti odotus palkitaan ja kengät pääsee käyttöön heti :-). Yritän lähipäivinä saada otettua asukuvaa tänne ja tehdä lempi korviksista postausta. Korviksia on tullut osteltua ihan liikaa lähiaikoina ja olen onnistunut hävittämäänkin muutamat kivat. Nyt tulee kuvallisesti ja jutullisesti aika köyhä postaus, mutta kiva oli päästä tänne löpisemään ja lusmuta vähän lisää ruotsin lukemisesta :P. Nyt pari kuvaa eiliseltä, innostuin muokkailemaan kuvia seepian värisiksi. Kivaa vaihtelua

Oon kyllä ihan aamu uninen näissä kuvissa :D

Nyt heipsans ja toivotaan että loppu viikko menee nopeasti ja päästään viikonloppua viettelemään hyvistä säistä nauttien ! :-)

5 kommenttia:

  1. Söpöjä kuvia Sannaseni! :) On kyllä just ihan sinun tyyppises merkintä tämä! :D Sulonen!

    VastaaPoista
  2. Upeat korkkarit, toivottavasti on hyvät. :)

    http://youwillchoose.blogspot.com

    VastaaPoista