sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Somewhere over the rainbow, skies are blue and the dreams that you dare to dream really do come true

Heissan! Täällä kirjoittelee energinen 17- vuotias tyttö, jonka harrastuksiin kuuluu kavereitten kanssa oleilu, shoppailu ja kaikenlainen hömppä. Olin pitkään suunnitellut oman blogin perustamista ja tässä sitä nyt ollaan. Bloggailu ei kyllä täysin uutta ole sillä minulla oli kaverin kanssa yhteinen blogi, mutta innostus siihen hävisi ja nyt kaiken voi tehdä oman maun mukaan.
Enään pari viikkoa koulua ja sitten kauan oodotettu kesäloma voi alkaa! Tosin se meneekin lähes kokonaan töissä, mutta sitten on ainakin rahaa. Tosin tällä kertaa voisin yrittää säästääkin osan enkä hävittää niitä savuna ilmaan muutamassa kuussa :-D. Tarkoitus olisi loman jälkeen lähteä ystävän kanssa matkalle, mutta sen suunta on vielä vähän hakusessa Kreetalle vois olla aika kiva. Ensi viikolla alkaa puuduttava koeviikko, mutta onneksi se onkin tämän lukuvuoden viimeinen! Joten eiköhän siitä selvitä, vaikka onkin ruotsin koe... Mulla on joku asennevamma ruotsin opiskelua kohtaan, mutta onneksi onkin jo viimeinen kurssi sitä pakkopullaa.
Viikonloppu mennyt taas super nopeasti ja kivoissa merkeissä :-). On ollut ihanat säätkin, tänään suunnitelmissa oli mennä pelaamaan biitsiä, mutta sitten ihmisille tuli vähän mutkia matkaan. Nooh onhan tässä kesää aikaa.
 Ärsyttää olla kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni, mutta eiköhän tuo aurinko rupea pikkuhiljaa tarttumaan. Enään en kyllä itseruskettavilla rupea leikkimään, sillä sen verran huonoja kokemuksia on ollut. Pahin oli kun kaikki tuli kyselemään missä sitä on matkoilla oltu kun naama oli kuin mikäkin papu ja ne rajat! Huhhuh ei enää kiitos. Toi Doven itseruskettava kosteusrasva on kyllä ihan kiva kun päivettää vähän, mutta ei sekään oikeen tasaseen meinaa millään levittyä. Nooh tässä on tullut jo löpistyä kaikkea jonnin joutavaa, joten tässä muutamia kuvia eiliseltä:


Eka yritin väsätä tästä blogin banneria, mutta se ei millään asettunut.. Eikä laatukaan mikään paras ollut.

Rosa ja minä, tämä tyttö kyllä osaa laulaa! Otettiin eilen parit videot ja teki mieli lisätä, mutta ehken kuitenkaan kehtaa sillä sieltä löytyy omia sekoilujamme vähän liikaa.



Nyt voisin keksiä loppu päivälle jotain kivaa ennen kuin hyökkään koulujuttujen kimppuun. Voisin mennä ulos imemään vähän D-vitamiinia ja hankkimaan pisamia lisää. Hyvää sunnuntaita kaikille, jos joku tänne sattuu eksymään :D
P.S Mun päässä on soinut melkeen koko viikon Pienissä häissä ja Poika saunoo, kohta menee jo yli !

3 kommenttia:

  1. Heheii upeaa tyttö! Tykkään kamalasti tämän blogisi taustasta, vautsi! Eka merkintä oli sopivan pirteä ja tykkäsin kanssa tosta ensimmäisestä puussaistumiskuvasta kamalasti!

    VastaaPoista
  2. Vooi kiiton paljon ihana tyttönen siellä! :--) piristit iltaa kovasti Belsissa!

    VastaaPoista